Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σεμινάριο «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς» (17/3 έως τις 28/3/2014)


Πρόσκληση
Σεμινάριο «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς»

Το ΕΝΟΠΟΤΕΜ διοργανώνει στην Κέρκυρα από τις 17/3 έως τις 28/3/2014, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Artois, σεμινάριο με τίτλο «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς».
Στο σεμινάριο αυτό, το οποίο απευθύνεται φοιτητές του πρώτου έτους του ΤΞΓΜΔ με γλώσσα εργασίας τα Γαλλικά, θα διδάξουν μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου του Artois, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής τους άσκησης σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής. Τα μαθήματα αυτά αποσκοπούν στη βελτίωση της κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου και των γλωσσικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την παραγωγή προφορικού λόγου, καθώς και στην εξοικείωση με ειδική ορολογία σχετική με τη γαλλική πραγματικότητα.
Ο κύκλος των σεμιναριακών μαθημάτων θα είναι διάρκειας 20 ωρών. Οι φοιτητές θα χωριστούν σε δύο ομάδες των 17 φοιτητών. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων  υπερβεί τους 34, η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με δημόσια κλήρωση τη Δευτέρα 10-3-2014, στις 13:00.
Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στο σεμινάριο οφείλουν να ενημερώσουν τον κ. Μιχάλη Πολίτη με ηλεκτρονικό μήνυμα στο michel.politis@gmail.com μέχρι τις 9 Μαρτίου 2014.
Όπως και πέρυσι, η διεξαγωγή των σεμιναρίων δεν θα διαταράξει τη ροή των μαθημάτων του Τμήματος. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των μαθημάτων θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Το Σάββατο το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκδρομή κατά την οποία θα επισκεφτούμε το Γαστούρι, το Αχίλλειο, τις πηγές των Μπενιτσών και τις Μπενίτσες. Η μετακίνηση από την πόλη της Κέρκυρας στο Γαστούρι θα γίνει με την αστική, στη συνέχεια θα κατέβουμε με τα πόδια από το Γαστούρι στις Μπενίτσες, απ’ όπου θα πάρουμε την αστική  για να επιστρέψουμε στην πόλη της Κέρκυρας.
Υπεύθυνοι του Προγράμματος:
Μιχάλης Πολίτης, Αναπληρωτής Καθηγητής & Christian Papas, Λέκτορας


Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Δευτέρα                      13:00-15:00
Τρίτη                          09:00-12:00
Τετάρτη                      09:00-12:00
Πέμπτη                       13:00-15:00
Παρασκευή                15:00-17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου