Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σεμινάριο: «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς», Κέρκυρα 25/3 έως 5/4/2013

Πρόσκληση
Σεμινάριο: «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς».

Το ΕΝΟΠΟΤΕΜ διοργανώνει στην Κέρκυρα από τις 25/3 έως τις 5/4/2013 σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Artois, σεμινάριο με τίτλο «Γαλλική Γλώσσα ως Ξένη και Γαλλική για Ειδικούς Σκοπούς».
Στο σεμινάριο αυτό, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές του πρώτου έτους του ΤΞΓΜΔ, θα διδάξουν 2 Γάλλοι μεταπτυχιακοί φοιτητές (FLE & FOS) του Πανεπιστημίου του Artois, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής τους άσκησης σε πανεπιστήμια της αλλοδαπής.

Ο κύκλος των σεμιναριακών μαθημάτων θα είναι διάρκειας 25 ωρών, σε δύο ομάδες των 15 φοιτητών. Τα μαθήματα αυτά αποσκοπούν στη βελτίωση της κατανόησης γραπτού και προφορικού λόγου, την καλλιέργεια των γλωσσικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την παραγωγή προφορικού λόγου, καθώς και στην εξοικείωση των φοιτητών με ειδική ορολογία σχετική με τη γαλλική πραγματικότητα. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, οι φοιτητές θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Όπως και πέρυσι, η διεξαγωγή των σεμιναρίων δεν θα διαταράξει τη ροή των μαθημάτων του Τμήματος. Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβεί τους 30, η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με δημόσια κλήρωση.

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική εκδρομή, ανοικτή σε όλους τους φοιτητές του Τμήματος. Σχετική ανακοίνωση θα αναρτηθεί την πρώτη εβδομάδα του σεμιναρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου